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Registros recuperados : 23 | |
3. | | BALDAS, M. A. SO.; GERUM, A. F. A. de A. Análise dos registros do Ministério da Agricultura, Pecuária e Abastecimento (Mapa)de bioinsumos, agrotóxicos, componentes e afins em série histórica de 2000 a 2020. In: CIENTÍFICA EMBRAPA MANDIOCA E FRUTICULTURA, 15., 2021. Mulheres na ciência desafios, oportunidades e conquistas. Cruz das Almas, BA: Embrapa Mandioca e Fruticultura, 2021. 109 f. il. PDF. p.12. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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7. | | GERUM, A. F. A. de A.; SOUZA, J. da S.; SANTANA, M. do A. Custos de produção, rendimentos e receitas esperadas. In: OLIVEIRA, A. M. G.; MEISSNER FILHO, P. E. Mamoeiro do grupo solo: cultivo, colheita, pós-colheita e comercialização. Brasília, DF : Embrapa, 2022. Cap. 15. p. 267-276. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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8. | | GOMES, K. E.; PEREIRA, V. da F.; GERUM, A. F. A. de A. Demands and opportunities for sustainable growth. In: MELLO, L. M. R. de; BASSI, N. S. S.; SANTOS, L. A. dos; GERUM, A. F. A. de A. (Ed.). Tecent work and economic growth: contributions of Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2020 E-book. Chap. 2, p. 19-22. (Sustainable development goal, 8). Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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15. | | MELLO, L. M. R. de; BASSI, N. S. S.; SANTOS, L. A. dos; GERUM, A. F. A. de A. Research and innovation: solutions and challenges for economic and decent work growth . In: MELLO, L. M. R. de; BASSI, N. S. S.; SANTOS, L. A. dos; GERUM, A. F. A. de A. (Ed.). TDecent work and economic growth: contributions of Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2020. E-book. Chap. 6, p. 47-52. (Sustainable Development Goal 8) Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia; Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 23 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
20/10/2022 |
Data da última atualização: |
20/10/2022 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
GOMES, K. E.; PEREIRA, V. da F.; GERUM, A. F. A. de A. |
Afiliação: |
KLECIUS ELLERA GOMES, CNPUV; VANESSA DA FONSECA PEREIRA, SUEST; AUREA FABIANA APOLINÁRIO DE ALBUQUERQUE GERUM, CNPMF. |
Título: |
Demands and opportunities for sustainable growth. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
In: MELLO, L. M. R. de; BASSI, N. S. S.; SANTOS, L. A. dos; GERUM, A. F. A. de A. (Ed.). Tecent work and economic growth: contributions of Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2020 E-book. Chap. 2, p. 19-22. (Sustainable development goal, 8). |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
The promotion of sustained economic growth and the generation of decent work, central points of SDG 8, are directly related. Economic growth occurs due to an increase in the total volume of goods and services produced in an economy, through a positive variation of productive capacity, in order to meet human needs. In turn, one of the main variables that characterize the economic growth process is the employment level. Sustainable economic growth is associated with caring for social and environmental issues for current and future generations. Thus, for economic growth to occur in a sustainable way, it is necessary to create conditions that allow people to have quality jobs and stimulate the economy, without damaging the environment |
Palavras-Chave: |
Brasil; Capacidade produtiva; Indústria de transformaçao. |
Thesagro: |
Agricultura; Crescimento Econômico; Desenvolvimento Sustentável. |
Categoria do assunto: |
E Economia e Indústria Agrícola |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1147498/1/Gomes-2019-ODS8-Chap2.pdf
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Marc: |
LEADER 01562naa a2200217 a 4500 001 2147498 005 2022-10-20 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGOMES, K. E. 245 $aDemands and opportunities for sustainable growth.$h[electronic resource] 260 $c2020 520 $aThe promotion of sustained economic growth and the generation of decent work, central points of SDG 8, are directly related. Economic growth occurs due to an increase in the total volume of goods and services produced in an economy, through a positive variation of productive capacity, in order to meet human needs. In turn, one of the main variables that characterize the economic growth process is the employment level. Sustainable economic growth is associated with caring for social and environmental issues for current and future generations. Thus, for economic growth to occur in a sustainable way, it is necessary to create conditions that allow people to have quality jobs and stimulate the economy, without damaging the environment 650 $aAgricultura 650 $aCrescimento Econômico 650 $aDesenvolvimento Sustentável 653 $aBrasil 653 $aCapacidade produtiva 653 $aIndústria de transformaçao 700 1 $aPEREIRA, V. da F. 700 1 $aGERUM, A. F. A. de A. 773 $tIn: MELLO, L. M. R. de; BASSI, N. S. S.; SANTOS, L. A. dos; GERUM, A. F. A. de A. (Ed.). Tecent work and economic growth: contributions of Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2020 E-book. Chap. 2, p. 19-22. (Sustainable development goal, 8).
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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